Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Hostande

[Morgon]

Stackars William. Mellan 3 och 5 i morse hostade han intensivt, var uppehåll kanske en min och hos igen. Så till sist gick jag upp och gav honom ventolin efter cirka ½ timme slutade han hosta och mådde mycket bättre. Från och med nu får han ventolin innan han somnar och en gång på natten. Nu var han super trött så la honom en stund. Lilla älsklingen.

Björn har åkt till Lund nu. Hoppas deras bil-resa går bra.Kommer känns skumt att vara ensam hela helgen. Får försöka locka hit min syster Cilla en sväng.
Annars kommer jag och William klättra på väggarna.

[Kväll]

Idag har vi inte gjort så mycket. Eller jag har läst lite. Imorgon ska vi träffa Cilla (min syster) en sväng och gå på stan och sen åka hit. De ska bli kul. Roligt att träffas lite. Väntar just nu på att Björn ska ringa och säga att han är framme i Lund orolig för honom. De regnade som sjutton neröver.

– Love –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.