Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Tecknade karlsson på taket

Igår lämnade jag datorn för cirka 3 min skull när jag kom tillbaka hade telia kopplat ur mitt bredband. På måndag får jag äntligen nästan två månder försent bredbandsbolaget.
Så nu sitter jag hos Björn på internet.

Ska göra prov senare idag. Känner mig SKIT nervös. Men får hoppas de går bra. Björn är på bandy eller ska på bandy de börjar klockan 19.OO.

William satt och kollade på tecknade karlsson på taket igår och idag. Han var super intresserad, helt fast i. Hihi, han börjar tycka mer och mer om film och tv faktiskt. Kul att se honom utvecklas. Jag har iofs satt William framför tv:n sen han var ganska liten, låg i baby-sittern och kollade på mina gamla dr snuggles vhs.
Har lagt William som inte vill somna trots att han är trött, inte värds kul precis.

Efter SvA provet

Var skit svårt. Men borde ha goda chanser att klara de tycker jag. Håller mina tummar och tår i alla fall. HÅLL era också. Måste verkligen få godkännt i den här kursen.
Prov är så jävla svårt ju.

Ska slita mig från datorn nu börjar få trä smak i röven.

God Natt.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: