Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Trött & slutkörd

Idag började jag dagen med att städa hela lägenheten grundligt för att börja med julpyntet. Började julpyta senare än jag tänkt på grund av att Christin ringde och frågade om jag ville komma ner på stan. De gjorde jag så gärna. Tog med mig William ner och så gick vi runt och kikade. Köpte julklapp till Björn på hemtex.
De var tre örngott de stog VÄRLDENS BÄSTA PAPPA på. Så söta. Tog två lika och en udda. Dom två lika är blåa och den udda är beirge och där står de texten flera gånger.
Men ska köpa något mer. Funderar på en von dutch tröja. Sett en på tradera som jag tror skulle passa honon NY så klart!

Har även sett en jag vill ha ROSA, hur snygg som helst. Kanske ska önska mig den i julklapp. Funderar…
Annars skulle jag få en data stol av mamma, den jag har en SKIT kass.

I alla fall efter att jag och Christin träffats gick jag med William till golden (pizzeria) och där åt jag, Björn och björns mamma pizza och kebab. William sov igenom allt. Jag ville åka till rusta och kika efter jul-pynt så de gjorde vi. Köpte ingen julpynt där köpte därimot en platt tång.
Sen åkte vi till ÖB där köpte jag två ljustakar och en ljuslingar och inslagningspapper till julklapparna.

Snart ska jag se på UnderCover.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: