Morgon

William kikar på från A till Ö på barnkanalen. Jag gick nyss upp. ÄR helt slut, fattar inte vad de är med mig. Trött och slut så gott som hela tiden. Är vädret som påvärkar mig tror jag.

Hoppas verkligen de händer något kul idag. Vill inte sitta inne hela dagen känns så trist. Får väl plocka blev Williams leksaker i alla fall för hela vårat sovrum ser ut som ett bombnedslag.

Ska duscha, sminka mig och platta håret .

Kväll

Idag har jag och William gosat, sett på tv och fragglarna. Dom får på barnkanalen klockan 17 typ. Helt underbara. William tittade länge. Är på måndagar och tisdagar. Tyvärr missade jag första avsnittet, men spelat in de andra tre. Annars har de inte hänt speciellt mycket pratar med Lena hon och Per kommer ner imorgon. Ska bli jätte kul saknat dig gummz. Sen runt åtta kommer Björn hem till Falun. Så William lär bli storm förtjust.

Har lagt William i hans säng nu, han sitter och pratar. Fick välling innan. Ger honom välling i nappflaska. Tycker de är praktiskt och bra, då kan jag springa upp och fixa välling på morgoen ge honom flaskan så han somnar om. Skulle jag ge honom välling på tallrik skulle jag få gå upp och sova alldelses för lite.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.