William Småbarnåren Meckar Micke
Småbarnåren

Meckar Micke

William sitter och kikar på meckar Micke på barnkanalen. I morse vaknade jag men ångest. Över allt, får sånt ibland SÅ skit jobbigt. Funderade på mitt omprov, hur jag ska göra till hösten om jag ska läsa till undersköterska eller om jag ska läsa klart mina betyg från barn och fritidsprogramet. En del av mig tror undersköterska är bra att ha i bagaget när jag vill in på Sjuksköterske linjen medans än annan del av mig tänker att betyg från barn och fritid hade varit bra att ha då har jag läst ett helt program och får högre lön på jobbet. Tänk om man fick se in i framtiden.

Nä nu ska jag duscha,sminka mig och plattahåret.
William har ätit gröt så han är nöjd och glad.

Kväll

Idag har jag fixat mer på babyfriends sidan och sen bara slappat. Mamma ringde och berättade att min bror Mattias 16 år ska åka till USA med skolan, han går IV och skolan anser att de är en bra språkutveckling och mognadsutvekling att få åka dit. Hela klassen ska få bo hos familjer. Dom ska åka i vår 5000 per person. Är så glad för hans skull.
Har även börjat överväga att åka till Orsa under jul trots allt.

Nä ska fixa lite mer på BF sidan nu.

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: