Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Sankta Lucia

Jul-afton idag! Mysigt. Solen skiner ute tredje dagen i rad. Känns underbart mysigt. Fast nästan ingen snö är mer is över allt. Livsfarligt igentligen.

Finns en person jag skänker en stor skyddsängel idag jag vill att den här personen finner en inre styrka. Du behöver styrka nu. VAR stark!!!

Kväll

Jag och William är hos Björn i natt, kommer stanna här några dagar…

Fick min mens idag -3 dagar den här gången. BLIR inte klok på min mens. För två mån sen var den +4 dagar , förra månader var den -2 dagar och den här månaden -3 dagar. HELT sjukt hur den hoppar. Innan jag blev gravid var min mens punklig kom alltid den tjugofjärde varje månad. Utom sista mens innan William blev till då fick jag mens den tjugoförsta men efter de har min mens stutsat som en boll.

Läst i säkert två timmar nu.

Köpte en julklapp till Björn också nyss. En jätte fin klocka. 🙂 handlade den på tradera av ett företag så den är så klart HELT ny.

Nu ska jag göra nått annat.

Puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: