Småbarnåren

Hej mitt vinterland

Som ni säkert märk dom senaste dagarna har jag gått på jul-tema låtar.Seriöst har jag inga bra rubriker längre. Har skrivit så många dagboksinlägg nu dom snart 3 åren. Den 22 har jag haft den här lunarstormen i 3 år! Skaffade den den 22/12-02 . Fast innan de hade jag en annan jag skaffade när jag var 16 (00) så igentligen har jag haft lunarstorm i 5 år. Ganska lång tid.

Är nio dagar kvar till jul idag. Snacka om att de går fort. Fast inte fan känns de som December i luften. Jag gick till postlådorna i linne idag och så jävla kallt var de inte. Hel skumt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: