Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Två provs dagen.

[07:17

Shit! Det här känns tufft, ska göra två jävla prov idag. Ett i religion och ett i Naturkunskap. Det känns som det INTE kommer gå bra. Jag vill att de ska gå bra men hur fan vet man att det gör de?! Religion har varit skit trist att läsa. Och Naturkunskap SKIT svårt att läsa. Dåliga kombinationer. Jag ska läsa hela dagen tänkte jag och kväll ska jag göra dom där förbaskade proven.

Fått 5696 kronor idag av försäkringskassan dom hade betalat ut för lite pengar till mig 2004. Känns skoj! Är ganska mycket pengar fast jag lånade 2000 av mamma så dom ska hon få så fort hon ger mig sitt kontonummer. Nä ska duscha och sånt nu.

William sitter i soffan och kollar på barnkanalen det är byggare bob. William gillar de programet.

[22:21]

Gjort religons kunskap A provet nu då, går säker åt helvete. Suckar =(. Ringde yrkesakademin idag och hörde om omvårdnadsprogramet. Eftersom jag jobbat inom vården innan behöver jag bara ha 3 veckors apu om jag går där. Ska ringa studievägledningen på månad och höra om man kan börja. Vill inte läsa dom kursena jag tänk. Suger som faaaaan!

Björn gjorde super god pizza. Jag är trött som bara den.

  • Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: