Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Studerande småbarnsmamma

[ O8:O1 ]

Det beskriver mig ganska bra. Ska skriva lite naturkunskap a nu. Sen ska jag duscha och se om jag får svar från min engelska lärare. Och sen ska jag plugga engelska hela dagen så kan jag åtminstånde hoppas på G i engelska A. På måndag nästa vecka får jag förhoppningsvis ett bra betyg i svenska B.
Och på månad nästa vecka börjar jag läsa naturkunskap B.
Tror mig det känns tufft med allt pluggande men det blir skönt sen när man väl är klar med allt. Jag måste få godkänt i engelska a, svenska b och naturkunska a + b nu. Då först har jag rätt att söka studiemedel till nästa höst.

Får mitt schema någon dag för jobbet den här veckan också.
Nu ska plugga klart de sista på naturkunskap a nu.

[ 21:13 ]

Varit till Björns mormor och morfar och ätit musoca idag. Jätte gott. Björn bytte däck på deras bil. Gick till slussen (Björn mötte oss vid gamla främby). Skönt med promenad nu när solen skiner så vackert. Pluggat idag.
Kanske ska åka till Stockholm på Torsdag med Björn. Han ska dit och kolla på en lemmo (lemosin alltså) som han funderar på att köpa och jag vill också med dit ju. Inte sjutton får han åka själv till sthlm heller.
Fast det blir bara en snabbis han vet inte ens vart i Sthlm han ska kika på den. Men dom lär ju ha ett köp-centrum där i alla fall.

William har lärt sig att klättra i spjälsängen själv nu. Sötnosen, han växer och blir så stor fort. Min kärlek till honom saknar ord.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: