Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Mumintrollet och det osynliga barnet.

[O8:48]

Den tog precis William och bar i väg. Lite skumt, för den låg nyss på skrivbordet och när jag tänkte på den här jag William hoppa ner från soffan och hämtar den. Tanke överföring?

Ska göra mannagrynsgröt idag till frukost. Men ska duscha först nu. Alltid lika härligt att duscha på morgonen. Blir nog en promenad med William idag. Jag vill gå ut i det härliga vädret som är nu. Solen lyser så himla vackert. Jag älskar sommaren och våren.

Tänkte knäppa lite kort och lägga ut i kollaget idag, nu ska jag duscha.

[ 16:43 ]

Idag ska vi äta grekisk sallad. SÅ gott, jag älskar grekisk-sallad det är så himla gott.

Vi har varit ute på lekparken idag, gungade och sen visade jag William hur man plockar blommor. Satte en maskros bakom hans öra. Såg en nyckelpiga också som jag satte på William han tyckte det var jätte intressant. Sötnosen min. Är verkligen sommar ute *älska*. När vi ätit ska vi gå till en lekpark med William och leka där.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: