[ O9:O5 ]

Helt underbart. Solen lyser och man hör fåglar som kvittrar. Kunde livet vara bättre? Älskar verkligen det här. Blir en sväng till lekparken idag också. Ska försöka få med Björn till lekparken som igår igen. Mysigt när vi är där tycker jag. William älskar att åka kana och gunga.

Igår när han och Björn satt i soffan tänkte jag. Tänk att vi två kunnat skapa ett så underbart barn. Jag blir alldeles varm av att titta på William. När han sitter i soffan eller han kommer och pussar mig. Jag kan aldrig sätta ord på den kärleken. Jag är så stolt över att just jag är mamma till honom.

Måste skriva ett personligt brev till omvårdnad. Ska göra det nu. Ska kanske försöka promenera ner på stan idag och lämna in brevet.

Njut av solen nu allihopa!

[ O9:27 ]

COOLT! Kikade på guru och låg högst på Faluns, kikade och såg även att jag låg högst på Dalarna och sista ligger jag trea PÅ! COOLT ju!
Aldrig legat så bra till nån gång. HEHE.

[ 21:O8 ]

Shit. William har kommit på idag att man faktiskt kan klättra ur sängen hela tiden. Han har gjort det innan men inte lika som idag. Nu är klockan så sent att han normalt sovit i två timmar vid det här laget. Men inte nu. Måste hämta växa-sängen nu. Vi har inte gjort något alls idag. Jag cyklade till coop, William och Björn gick så när jag kom tillbaka var dom halvägs dit. William blev super glad när han fick glass av mig. Såg Maria från BVC på coop hon berättade att hon slutar i övermorgon och undrade om jag ville bli överskriven till tisken. Vilket jag sa att det kan vi.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.