Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

William 23 månader!

Om exakt en månad blir min prins 2 år gammal. Det är helt otroligt. TVÅ stora år. Känns nästan lite sorgligt *s*. Idag har jag har varit super duper seeeeg!

Jag åkte hem med taxi blev 111 kr. Men hellre 111 kronor fattigare än ett liv fattigare.

I alla fall fick jag det roligaste raggnings repliken jag fått i hela mitt liv igår. Jag skulle in på palatset efter att ha varit på harrys. På vägen in så sa vakten har du legg eller? Jag bara JA det har jag. Det brukar man ha när man är 22. Han bara JO möjligt men det vet inte jag att du är. Så visade legget började gå in var på det kommer en kille och säger. SNYGGA SKOR! Är det en ängel som bär dom och kikade på mig. Haha, kunde verkligen inte hålla mig för skratt. Och svarade när men en mamma bär dom *s*.

I alla fall på Harrys som vi var på innan så gick jag fram till baren och fick beställa på en gång. Bredvid mig stod en kille som bar HUR länge har du fått vänta jag bara cirka en halv min. Och han MEN va fan jag har stått här i 3 min! Så jag sa DU får lägga på en kvinnliga charmen 😉 . *haha* så raggade den kille på mig också.
Sen gick jag vidare och så träffade jag en gammal arbetskollega som för övrigt är skit snygg (karl).

Var väl min kväll i stort.

– PUSS –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa