Småbarnåren

Hejsan hoppas.

Hehe, la in en kul dikt jag precis skrivit i kollaget så läs den gärna. Den poppade upp i mitt huvud från ingenstanns. Jag älskar att skriva dikter. Speciellt om saker som jag inte vet vart dom kommer ifrån :).

Ska åka till ÖB och kika. Skriver mera sen. OCH skriv gärna vad du tyckte om dikten också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: