Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Hejsan hoppas.

Hehe, la in en kul dikt jag precis skrivit i kollaget så läs den gärna. Den poppade upp i mitt huvud från ingenstanns. Jag älskar att skriva dikter. Speciellt om saker som jag inte vet vart dom kommer ifrån :).

Ska åka till ÖB och kika. Skriver mera sen. OCH skriv gärna vad du tyckte om dikten också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: