Fick en bok av lena i julklapp läste ut den precis.Såld heter den.Rekomederar er att läsa den.Handlade om en tjej på 17 år som blir såld och sedan prostituerad.Hon visste självklart inte att hon skulle bli det.Boken var sorglig och hemsk MEN bra.Såg hex innan jag började läsa.Nä borde väl sova nu.

[Hemma hos Björn]

Sitter ensam hemma hos Björn. Han och William är i Kniva. När dom kommer hem ska William kolla på Pelle Svanslös i Amerikatt på tv 4 film. William är helt fast i pelle svanslös så.
Här är det lugnt annars, har inte gjort så mycket. Väntar fortfarande på bredband. Börjar allvarligt tro att jag inte få något alls. *Suckar*.

[Lite senare]

Har tråkigt. Saknar min sötis. Älskar William mest i hela världen <3 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: