Är super sugen på att shoppa saker till hemmet.Kikat lite i ellos.Finns fina saker där.Fast funderar ju på att tjata björn till ikea oxå.Får se hur det blir.Ska få bredband den här veckan runt den 11e.Längtar jätte mycket.Bredband är helt klart en frihet.skulle behöva nässprej har ingen hemma.Kan inte gå ut heller för ringt och avbokat min redovisning pga sjukdom.Känns dumt att gå ut då.Fast å andra sidan borde väl de klassas som medicin?Nä lär göra lunch nu.


18:40 – Via WAP
Varit ner på stan och kollat lite handlade lite.Två vaser och en tröja till William på po.p och en födelsedagspresent till Melvin.Sen köpte jag en till Cilla oxå.Hon bor i köping så la den på posten.Hoppas den kommer fram imorgon.Cilla fyller 19 på söndag.I alla fall höll William på att ramla i rulltrappan jag fick lämna vagnen och lyfta upp honom i jackan och fånga honom i luften.Han blev inte ledsen eller så men jag kramade honom i massor.I alla fall var det en snäll tjej hon tog upp vagnen och sånt.


21:23 – Via WAP
Shit va tråkigt jag har.Kan ingen smsa mig eller nått?Funderar på att äta ostkrokar men vet i fan.Onyttigt men känner för att vara det är ju sjuk så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: