Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Bite ME

Snart dagis dax. W leker inne på sitt rum. Håller på att greja med något. Nyss klädde han ut sig till sjörövare- Hehe, han gillar att klä ut sig.

 

Idag måste jag ringa till min lärare i matte B och få hjälp med hur detta kordinator systemet funkar. JAG förstår nämligen inte ett skit av denna jävla matte B. Usch och dessutom MÅSTE jag få godkänt i den här kursen för att kunna söka vidare till högskolan. Ja är alltså inte logiskt lagd. Fast säger som en av mina bästa vännen ”VEM fan kom på att matte var logik de bör ju varit en karl.” haha. Ja de stämmer nog.

William fick jätte fina skor av B igår. Föresten så kan väl ni kommentera när ni läst här? Plizzz!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.