En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Grattis Åsa (primadonnan) till eran lilla Ebba som föddes idag 🙂 .

Gjorde Ma B prov via dator misstänker att dag blir IG i den kursen. Snyftar men så är det tyvärr. Jag har nyss lagat mat (bacon röra typ) , sen tokstädat för HÄR hade tornadon William kört fram. Har inte speciellt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: