http://www.dalarnastidningar.se/nyheter/falu…

DET är skit hemskt. Detta är en av mina vänners barn 🙁 . Hon ringde och berättade de för mig tidigare idag. Jag tycker så himla synd om *pip* som är Williams kompis. Det är inte Williams dagis utan ett annat men de känns jätte hemskt. Man är ju glad att det gick bra den här gången men ändå.

Annars kommer Mamma & Låssas-pappa, Melissa, Mattias och min mormor hit idag. Så jag var till Maxi och bar säkert 50KG hem det var jävligt tugnt. 15 kg till hade jag burit mig själv liksom. BLÄ, Fick hem allt men har skit ont i ryggen nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: