Småbarnåren

Kupan dag.

Åkte med Björn och William till kupan idag. Köpte en tröja på cubus och William fick ett par badbyxor av mig. Björn köpte en jeans-jacka till William. SKIT tuff och snygg.

William fick en lordi tröja av min mamma igår. Och idag hade han den så jag spelade hardrock hallelulja till honom och han började sjunga med. SÖTIS *ler*.

Efter kupan åkte vi till Björns arbetskollega och träffade honom och hans två barn så dom gick runt och lekte lite. Sen åkte vi till Björns mamma (jag somnade i bilen på väg dit). Sen åkte vi till björns pappa som bjöd på mat. JÄTTE gott.

Och nu är vi hemma igen. Jag ska snart börja med mitt filosofi prov. HÅLL tummarna för jag är inte alls säker på att jag fattar något. Är jätte kompliserad kurs.

– puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: