Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Idag skulle William fyllt tre år.

Om han valt att komma på sitt BF del vill säga.

Har varit på me and i party ikväll hos Björns kusin Nettan. Hon är gravid och ska ha bebis i februari syntes rejält på henne. Men hon är väldigt liten så de förstår man ju.
Köpte två plagg som var helt okej, en med en volvo på och sen en sweetshirt som inte var för mycket 70-tal.

Imorgon drar jag till ikea.

Jag längtar just nu tills William fyller tre år. Jag blir alltid lite skum så här runt hans födelsedag. Nån del av mig saknar att vara gravid mycket då och grubblar i allt jag vill ha som jag inte kan få. Jag vill nämligen vara ha ett svensson liv något som är för mycket begärt när man heter Madeleine Stenberg och alltid har en tendens att hamna på så långt ifrån normalt något kan komma. Jag är dömd att misslyckas i allt vad förhållande/familjeliv heter.

Usch är blödig och kände nästan hur tårarna kom idag när jag självklart fått fel ramminne. Jag är nära till tårar hela tiden, när något går i mot mig nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.