Småbarnåren Undersköterskeutbildning

Godkänt i religionskunskap B

Fy fan va skönt. Trodde jag skulle få IG. Alltså de tror jag ju jämt men fick ett godkänt och jag är så jävla nöjd. Religion är inte min starka sida haha. Hur som helst så väntar jag nu bara på betygsamtal i företagsekonomin och hoppas även på ett godkänt där. Hade känts skönt. Sen hoppas jag på att få sälja lite böcker snart. Fan företagsekonomi boken kostade över 500 så jag hoppas verkligen på att få den såld för i alla fall 450 eller nått. Då kan jag roa mig med att lägga lite pengar på nått skoj. Annars lär jag väl köpa kurslitteratur till högskolan sen också. Jämt massor med pengar som går.

Nån som har nått kul att säga eller? Jag har så grymt lång tråkigt ju. Föresten kan ni väl lämna lite kommentarer i bloggen eller galleriet eller skriva nått så får jag lite roligt att läsa. HAHA. William är på dagis idag tror han tyckte det var kul att komma tillbaka igen.

Ikväll ska jag prova ett recept på bacon röra som jag fick av Sophie lät så himla gott.

(Senare)

Gjorde den där baconröran var riktigt gott så den ska sparas bland mina recept. Jag och Björn såg klart på Narnia idag VERKLIGEN jätte bra film måste jag säga. Ser fram i mot den som kommer i maj så man får se den också. Jag är egentligen ingen filmtorsk men jag tycker ändå de är kul att glo på film ibland. Fick veta att William ska få en till tremänning i år. Visste än Björns kusin Nettan ska få en ganska snart tror det är i februari och min kusin som fick en pojke i april ska få ett till barn i augusti i år. Är ju ganska tidigt men han talade om det i alla fall för mormor igår. Jag blev grymt bebis sjuk själv. Hade varit mysigt att sniffa bebis till hösten. William då på dagis, sa till en kille som heter Mike (jag ska fy ett syskon av tomten i julklapp nästa år) HAHA, undrar var fan han fått de ifrån. William hittar på massor med saker sötisen. Borde sätta mig och plugga lite engelska b. Ska nog göra det tror jag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: