Nu blev jag hypokondriskt rädd!

Usch! Stod inne i badrummet och höll på att ta bort mitt hår när jag såg att jag har ett STORT födelsemärke typ vid örat. Det här minns jag smått att jag reagerat på nån gång innan men sen har jag inte sett det igen skumt. Hur som helst tyckte jag den här gången att de såg stort ut så nu blev jag HJÄLP tänk om jag fått cancer eller vad som helst. Jag är livrädd för cancer och det där födelsemärket har jag ju som sagt sett förut men tyckte inte de var stort då, eller så tyckte jag de men jag tror fan de försvunnit sen dess. Usch nu känns det läskigt. Jag är alltid cancer rädd, jag är livrädd för att dö och inte så se William växa upp. Det är runt och sökte på nätet men dom cancer märkerna ser inte alls ut som det här. Ska man vara lugn då eller? Just nu önskar jag att jag hade nån här som kunde lugna mig.

Har en dokumentera min dag med kort dag, och lagt ut hela dagen och allt jag och William gjort på bilddagboken idag. Kika gärna. Blir nog en tidig kväll är så trött.

– Puss –

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: