Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Nu blev jag hypokondriskt rädd!

Usch! Stod inne i badrummet och höll på att ta bort mitt hår när jag såg att jag har ett STORT födelsemärke typ vid örat. Det här minns jag smått att jag reagerat på nån gång innan men sen har jag inte sett det igen skumt. Hur som helst tyckte jag den här gången att de såg stort ut så nu blev jag HJÄLP tänk om jag fått cancer eller vad som helst. Jag är livrädd för cancer och det där födelsemärket har jag ju som sagt sett förut men tyckte inte de var stort då, eller så tyckte jag de men jag tror fan de försvunnit sen dess. Usch nu känns det läskigt. Jag är alltid cancer rädd, jag är livrädd för att dö och inte så se William växa upp. Det är runt och sökte på nätet men dom cancer märkerna ser inte alls ut som det här. Ska man vara lugn då eller? Just nu önskar jag att jag hade nån här som kunde lugna mig.

Har en dokumentera min dag med kort dag, och lagt ut hela dagen och allt jag och William gjort på bilddagboken idag. Kika gärna. Blir nog en tidig kväll är så trött.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa