Jag är så himla trött just nu. Ska snart ge William hans pencilin och sen ska jag nog gå och lägga mig. Såg på rent hus ikväll, såg de förra veckan också men jag blir så ÄCKLAD rent ut sagt. Sa till Björn fan även om jag städar tänk om man har såna där snuskdjur nånstanns i alla fall. Jag är skit noga med städning men just sånt där skrämmer mig. JAG är livrädd för äckliga skadedjur och smuts. RYSER!

Mamma ringde så har pratat en halvtimme och gett William medicinen. Ska snart gå och sova nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: