William Småbarnåren Jobb och trötthet
Småbarnåren

Jobb och trötthet

Fy sjutton har sån huvudvärk och ont i kroppen. Är för jag jobbat hela veckan nästan och ska jobba på hemmis imorgon men sen ska jag se till att vara ledig på måndag + onsdag nästa vecka behöver liksom få vila mig lite också.
Imorgon ska jag ut med Linn ska bli skoj.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: