Satt uppkopplad med en klasskamrat och diskuterade om vårat projektarbete idag. Ska snart gå in på nätet och leta lite fakta och sånt. Är rätt seg. Tycker det här med Engla är är hemskt den här idioten har funnits så nära hela tiden tycker jag, bara en halvtimmes bilfärd härifrån så var han liksom där. Jag känner så igen honom är säkert på att jag sätt honom nån gång. Redan när jag såg fantombilden blev jag olustig och sen när jag såg hans ansikte kände USCH jag har sett han nånstanns.
Min låssas pappa berättade att han brukade leverera varor till hans jobb ibland. Min låssas pappa jobbar i Mora så idioten har varit där med. Jag hoppas han får ett långt fängelsestraff för vad han gjort. Tagit två unga människors liv.

Annars så satt jag med idag när William åt mellis på dagis och fick en smörgås medan jag väntade William såg så glad ut för de. Hans nya fröken är så himla gullig gillar henne jätte mycket. Så sa hon, du är rätt ung va. Så sa jag jag är tjugofyra, jag var tjugo när han föddes och nitton när jag blev gravid. Hon OJ vad sa dina föräldrar? Så sa jag min pappa är död men min mamma lever men hon sa att hon stöttade mig oavsett beslut, sen sa jag att det bästa jag gjort är att skaffa barn och hon jo jag förstår de de är verkligen fördelar med att skaffa barn ung för då hinner man ju leva sen. Hon är så gullig! Sen sa jag att William var hemma tills han nästan var 2½ och att jag började plugga när han var 10 mån då blev hon jätte imponerad och sa. Hade du han hemma hela tiden? Ja sa jag och hon, MEN gud vad du är duktig jag blir så imponerad. Jag blev jätte glad så berömde hon mig över William och sånt. Sånt där är kul att höra folk som liksom verkligen talar om att dom tycker att man är duktig. Känns så bra att William fick en till bra fröken. När Kattis hans förra fröken slutade var jag lite orolig eftersom Kattis, Louise och Helena är jätte bra tänke hur det blev med ny och så, och hon nya är jätte gullig och bra också så känner att jag verkligen fått sveriges bästa fröknar till William dom är alltid jätte glada och gulliga.
Nu ska jag tända ett ljus för Engla (och även andra som blivit mördade). Någon mer som ska göra de?

– Puss-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: