Ikväll ska jag ut med Sofie, vi ska åka raggarbil verkar det som. Sitter och väntar på henne nu. Jag lär ta det lugnt för dom ville att jag skulle jobba imorgon. Är bara tre timmar på hemtjänsten men de är ju bra med pengarna blir mellan 17.00-20.00 så är inte deräkt svårt att jobba då.

Ringde och sa god natt till William nyss. Han är hos Björn den här helgen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: