Småbarnåren

Jobbat

Idag har jag inte gjort så mycket. Igår så gick jag och Sofie aldrig ut vi gick och ät på mc donalds i stället. Sen satt vi där i 1½ timme tror jag det var och snackade och skrattade, sen åkte hon hem runt halvtre tror jag det var. Sen i morse gick jag hem till Björn och åt god mat. Sen fick jag skjuss hem och då sov jag i två timmar för att sen jobba på hemtjänsten. MEN jag känner att jag är mer barn människa. Förskola är vad jag vill jobba med så jag hoppas jag kommer in på linjen för att bli förskolelärare.   Ser på days of our lives. Ska gå och lägga mig sen.  – Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: