Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

SOMMAR!!!

GUD de är verkligen sommar! Varmt och härligt och den här tjejen njuter i fulla drag. Igår åkte vi lite raggarbil ytterligare ett sommar teckan. Drog till tuna hästberg (tror det heter så) och kikade en sväng sen blev det svullar mål på max i borlänge. Linn blev väldigt full. Sofie och Johan varvade med att köra.
Idag har jag babblat med Anna i telefonen, pluggat och sen drog jag till Björn och åt grillade hambrugare. Ska snart gå och sova är så himla trött.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa