William Småbarnåren SOMMAR!!!
Småbarnåren

SOMMAR!!!

GUD de är verkligen sommar! Varmt och härligt och den här tjejen njuter i fulla drag. Igår åkte vi lite raggarbil ytterligare ett sommar teckan. Drog till tuna hästberg (tror det heter så) och kikade en sväng sen blev det svullar mål på max i borlänge. Linn blev väldigt full. Sofie och Johan varvade med att köra.
Idag har jag babblat med Anna i telefonen, pluggat och sen drog jag till Björn och åt grillade hambrugare. Ska snart gå och sova är så himla trött.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: