Det är så härligt nu när det är sommar. jag trivs verkligen med livet då. Idag kom skatten tillbaka. Inte speciellt mycket jag fick tillbaka eftersom jag bara studerade förra året typ men alltid bra med pengar.

Imorgon ska jag köpa en födelsedags present till Björn.
Jag ska även handla födelsedagspresenter för William ska på kalas hos Ebba och Nora på lördag. Får se vad man hittar på är så svårt att handla tycker jag. I alla fall åt andra. Är det shopping för mig och William går de ju lätt. Haha.

Annars är jag uttömd på energi. Saknar liksom den där riktiga happy känslan. Något saknas i mitt liv som jag inte kan sätta P på riktigt. Jag känner också lusten för att gå ner i vikt komma krypande. I och för sig känner jag alltid så just nu är min mage size fatto och jag ska ha mens vilken dag som helst. Jag hatar PMS mage för de betyder verkligen fetto, sen kan folk säga vad dom vill jag ser gravid ut och är allmänt jävla tröttsam. BLÄ för PMS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: