Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Tappa.se

Nu har jag gått med i tappa.se . Idag tog jag och Sofie en långpromenad så fick William också gå kändes så skönt. Jag och William hade delat på en pizza innan så kände verkligen bara JAG vill röra mig. Var så skönt att gå och nu ska jag fortsätta med det här totalt godisförbud för min del. När jag blir sugen ska jag köpa massa frukt och göra fruktsallad i stället. Och sen ska jag spara undan godispengar i en burk eller skål tror det är en motivasion faktiskt. Är så less på mitt eviga godissug. Nä jag vill bli smal nu undra hur många kilon man kan tappa om man verkligen bara sköter sig. Jag vill ner 5 kg sen är jag nöjd. Ja nu med mens mage väger jag ju mer då men tror ni man kan lyckas gå ner 5 kg på en månad om man verkligen håller igen? Typ äter stadig frulle sen smootis som mellis och sen middag? När jag jobbar blir de ju mat där men då kan man ju ta lite mat bara typ.
Imorgon ska jag på gymmet och sen ska jag hämta sofforna också. Kanske skulle ta och gå på gymmet efter jag jobbat ta med William dit. Vet att han förmodligen blir uttråkad men man kan ju typ köpa en frukt där och sen låta honom vara med medans jag tränar för dom har bara barnpassning på kvällarna men vill verkligen träna imorgon känner jag. Och sen på lördag morgon gå dit tidigt och träna. Ska äta soppa hela helgen för de är gott och lätt att banta på William ska ju vara hos Björn.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: