Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Söndag.

Imorgon ska jag ringa läkaren. Jag känner ju att jag är sjuk lär kolla upp vad som är fel med mig, det är inte normalt att känna sig så här.

Dagen har varit väldigt lugn. Sov hos Björn och sen fixade han med bilen en stund jag och William gick och köpte glass. Sen drog vi hem och lämnade mina my little ponys och kläder sen åkte vi tillbaka till Björn drog till city gross och från där åkte vi till Kniva. Skulle gått tipspromenad men fick hemskt ont i huvudet och bara sov. JAG är inte friskt. Sen grillade vi spätt med lax, räkor och paprika och hade potatissallad till. Åkte hem och nu är vi hemma. Ska lämna in en uppgift men fattar den inte. Måste vara trög ska be Björn om hjälp imorgon.

– puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.