Semesterresor Semestern (ENDAST updatering här på lunar)
Semesterresor

Semestern (ENDAST updatering här på lunar)

Semestern var helt underbar!
Vi började morgonen med att resan blev uppskjuten en timme för William hade resfeber kvällen innan och vägrade somna. Hur som helst så begav vi oss klockan 5.00 på morgonen i väg mot Borås. Resan gick jätte bra, William sov tills 7.00 tror jag det var sen så åt vi lite frulle i bilen. När vi kom till örebro så gick Björn in och köpte nån olja på bmw där sen drog vi vidare. När vi kom fram till Borås var ju djurparken vårat mål. Var så mysig djurpark vi kikade runt åt därinne och hade trevligt. Tog typ 3 timmar att gå runt för oss. Sen åkte vi till HM outlet och handlade lite söta kläder. Sen begav vi oss till hotellet.
Där bestämde vi oss för att gå ut och äta. Kikade runt på stan och sen blev det mat på tailänsk restaurange var jätte gott. Gick förbi en väskaffär och köpte en jätte fin väska.

Sen gick vi till hotellet. Jag somnade en stund sen när William somnat drog jag ner till Ica och handlade lite godis och mig och björn.
Vi kikade lite på tv och sen sov vi.

På fredagen så vaknade jag rätt tidigt. Gick och duschade och fixade mig själv. Sen när William och Björn vaknade gick vi ner till restaurangen och åt hotellfrukost. Jag var inte speciellt hungrig vilket jag inte varit idag heller. Men åt lite i alla fall. Sen drog vi till göteborg och liseberg. Där framme träffade jag min Kusin nathalie så fick vi gå in. Var så trevligt. Vi åkte massa karuseller jag och William var så himla roligt. Jag, Björn, Nathalie och William åkte flummride sen. Jag satt längst fram och blev helt plaskblöt såg fan HEMSK ut var tokblöt alltså hela tröjan var nerblötat och det såg ut som jag pissat på mig över byxorna. Haha björn skrattade som fan åt mig och lika så min kusin. William därimot var skit förbannad för han blivit blöt på skon (sina foppa utan stumpor) HAHA.

I alla fall fick jag sätta på enbar huvtröjan och skita i att ha min andra. Vi åkte hem halv fyra. När vi kom till Karlstad så handlade vi en var sin korv på statoil jag var inte alls hungrig och nån dricka ville jag inte ha. Idag åt jag frulle men känner mig inte hungrig tvingade i mig lunch typ.

Vi drog till kniva idag och kikade på kort. SER ut som jag väger 150 kg på alla bilder. Mådde så jävla dåligt så jag började fan grina efteråt. Och björn fattade som vanligt ingenting utan trodde typ att var var sur på honom. Jag har inte skitit på 4 dagar fick typ ur mig lite idag men absolut inte så mycket jag borde dessutom ska jag ha mens magen är som en jävla ballong. Min jävla krångelmage… Alltså de kan dröja upp till 1½-2 veckor inna jag får tömma magen på riktigt. Äter jag linfrön funkar den ju men va fan ska man behöva äta skittillsatser hela livet eller?
Hela semestern blev förstörd på grund av dom där bilderna. JAg känner mig fet, ful och finnig just nu. Och mensen är självklart försenad så jag ska dessutom gå runt och vara sväld som en jävla kossa flera dagar till. När mensen är över är jag i alla fall snygg i två veckor tills ägglossningen är igång igen. BAJS åt kort…

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: