Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Dra till gymmet.

Jag ska till gymmet nu klockan tio. Sen runt tolv skulle Björn bjuda på lunch så jag tar nog och cyklar ner på stan så kan jag cykla hem till honom sen. Blir lättast så. Ska på body pump. Imorgon klockan 4.00 drar vi. Ska bli sjukt skönt att få lämna falun även om det bara är för 2 dagar. Jag hoppas jag ska hinna glo lite i själva borås också är ju outlet butiker där från ellos, halens och hm känns som Björn kommer vara mottligt road om vi får tid över haha. Jag kommer då vara sysselsatt.

Sen på fredag ska vi träffa min kusin Nathalie utanför liseberg. Ska bli så kul att vara där. Inte varit där sen jag var 7-8 år så det är skit längesen. Var där senast när pappa levde.
Får se om jag kanske uppdaterar bloggen via wapen imorgon. Eller om det rent av kommer en uppdatering ikväll. Får väl se hur det bli.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa