Småbarnåren

Videoblogg. Och dagen som varit.

Är på betydligt bättre humör idag. Jävla mens som gör allt. Jag tål fan inte att ha mens blir helt jävla psykad. Nyss varit ute och roat oss. William fick ett par inlines idag av Björn och han tyckte de var så himla kul att åka. Han ramlade lite men de var ingen fara han bara skrattade åt de. Ska köpa skydd + hjälm på barnens hus för såg ett helt kitt där men då måste man till Borlänge först. Annars har det inte hänt så mycket. Ska väl sätta mig vid soffan snart igen. Jag och William ska mysa med fruksallad. Föresten 3 kg viktnedgång. Har börjat äggbanta igen och man går ju ner snabbt med de. Gjorde de förut en gång också gick ner massor. Kanske inte funkar på alla men på mig funkar de i alla fall. Ägg är ju nyttigt och mättande. Äter liksom detta till frulle.

Laktosfri yogurt med linfrön, “loppfrön”, fiberhavregryn. 1 ägg på kaviar och knäcke smörgås. Sen till lunch äter jag 1-2 ägg. Sen till middag GI:ar jag. Sen i lördags har jag alltså gått ner 3 kg så det funkar super bra. Jag har mens också så ska bli intressant att se hur mycket jag väger när mensen är slut. Sen äter jag massor med frukt också för de är bara bra och nyttigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: