Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Borlänge tripp.

Drog till Borlänge och köpte hjälm + skydd till William. Fan det är as skumt att köra manuellt när man kört atomat sen man fick körkortet typ. Gillar inte att köra manuellt aldrig gillat de.

Hur som helst drog till kniva och gick runt när Björn, Hans mamma och en till kille spelade frisby golf. Sen åkte vi hem till Björn där vi är nu. Ätit kebabgryta. Jag tog ris inte så smart + att jag inte fått i mig några ägg idag. Får hoppas jag inte gått upp imorgon nu då. Sen åt jag en sallad på max men de känns liksom ok sallad är ju inte onyttigt precis.

Nyss lagt William. Imorgon blir det nog säter med Sofie tror jag.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: