Pluggat.

Har nyss setat och försökt fatta css men det börjar kännas lönlöst. BLÄ. Ska se om Björn kanske fattar beskrivningen bättre än jag för jag har kört fast i nått som INTE vill funka och det gör mig galen.

Annars då? Drog en sväng till stadsparken i morse, sen kom Björn hit och vi åkte till kniva. Var där solade lite och sånt. Åt lite middag jag låglaktos fil med fiberhavregryn i.
Björn och William gick på crusingen jag skippade den och pluggade i stället.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: