Idag åkte William till Björn så jag är “barnledig” känns inte så där jätte kul. Alltså allt blir så tyst och tråkigt hemma utan William. Lär väl gå och lägga mig snart nu. Tagit massa kort på mig och William i alla fall. Köpte godis idag men känns okej ändå 1 gång i veckan tycker jag man kan unna sig godis. Imorgon ska jag nog gå ner på gymmet tror jag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: