Solen sken idag. Har varit ute och kikat på bilar med björn. Sen drog jag och William hem. jag åt ett ägg och William åt pannkakor. Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Imorgon är det falucrusingen ska ner på stan då. Men blir nog inget dricka för har ingen att dricka med hehe. Annars är det helg snart också IGEN! Veckorna går så sjukt fort.

Nä ska väl hänga lite tvätt nu och sen gå och lägga mig känner mig trött.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.