Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Bite me.

Solen sken idag. Har varit ute och kikat på bilar med björn. Sen drog jag och William hem. jag åt ett ägg och William åt pannkakor. Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Imorgon är det falucrusingen ska ner på stan då. Men blir nog inget dricka för har ingen att dricka med hehe. Annars är det helg snart också IGEN! Veckorna går så sjukt fort.

Nä ska väl hänga lite tvätt nu och sen gå och lägga mig känner mig trött.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa