Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Nackdelar med att gräva i det förflutna.

Usch satt här och läste gamla blogginlägg från 2006-2007, vet egentligen att det bara är förbannat dumt att göra de för man blir liksom så ledsen inombords för saker man glömt och helst vill glömma liksom. Man ska inte rota i det förgånga jag vet men ibland vill jag liksom veta vad gjorde jag idag för några år sen liksom.

Nyss lagt William. Han ligger inne och sjunger lite. Annars känns det som jag bara är trött hela tiden igen trodde det här släpt men mår illa och är trött typsika sommar symtom för mig är ju vädret eller nått.

Imorgon ska William till Näset och min mamma och låssas-pappa. Han har tjatar i månader på att få sova hos dom så de ska han få göra nu då. Själv vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ska ta och dricka nått? Eller inte har faktiskt inte bestämt mig.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: