Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Grindag.

Fy fan för PMS, idag stod jag och diskade och började bara känna mig helt maktlös och sprang i väg in på björn rum och grinade som fan. HELT utan anledning alltså, jag hatar det här. Jag lider verkligen av min PMS. Ska ha mens om en vecka och nu börjar det, tårar, fungeringar och gråt och maktlöshet det är skit jobbigt och jag tål inte några prevmedel så kan inte göra ett skit åt det.

Pluggat idag. Lagade tacos och sen åkte vi till city gross där William köpte ett lastbilslego.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.