Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Pluggande och kört fast.

Imorgon ska jag ringa min lärare och be om hjälp tror liksom inte riktigt jag fattat uppgiften ändå försökt men känner att det inte blir bra.

Drog till lung och allergimottagningen fick ta ett prov för att se om jag är överkänslig mot kyckling och sen tog jag mina sprutor. Är sjukt trött ikväll som man alltid blir när man tagit dom. Imorgon är det brännboll då, men typ ingen har hört av sig så jag vet inte vilka som kommer och inte. Som VANLIGT har folk tackat ja men jag litar liksom inte på människor förens dom kommer. Cilla kommer hit i alla fall så oavsett tänker jag dricka med henne.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.