Var på street race med Björn och William idag. William tyckte de var skoj ett tag men sen tröttnade han. Så jag och William åkte hem. Har lekt lite, käkat lite godis och bara myst typ. Imorgon ska vi till Anki och hälsa på. Ska bli skoj inte träffat henne och barnen på säkert ett år. Tiden går så fort och sen är de ju så hon jobbar, jag pluggar + jobbar man får liksom inte tid över. Men imorgon så.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: