Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

BOXNING!

Idag provade jag box för första gången och FY fan va kul det var. Jag ska verkligen dit igen. Jag har ju tänkt gå på box i två år men inte vågat men nu begav jag mig och de känns verkligen som det var värt det och de känns så himla roligt.

Kommer förmodligen har förbannat mycket träningsvärk imorgon så jag lär väl inte kunna lyfta på röven imorgon men de kan jag ta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: