Sitter jag och Anna och lyssnar på samtidigt som vi spelar betapet. De är väl ändå pensiovarning på oss måste jag erkänna. Jag och Anna som förr var värsta party och fylletöserna sitter numera hemma och spelar betapet och lyssnar på vinyl 107. Men varken jag eller Anna tycker de är så förbannat kul å festa så är väl därför. Och sen har man ju mer liv nu än för typ 6 år sen liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.