Högtider & födelsedagar Dagen innan Williams födelsedag!
Högtider & födelsedagar Småbarnåren

Dagen innan Williams födelsedag!

Fick godkänt på tentan SÅ jävla glad för de. Började dagen med att få hjälp av läraren i IT ladda ner ett java program, och sedan drog jag till studiegruppen. Satt där en stund. Björn ringde och sa att vi drar till toys ár us klockan fem så de gjorde vi. Blev dit handlade present och sen drog vi hemåt igen alltså till valbo. Handlade saker till tårtan imorgon.

Imorgon blir han 4 år älskade underbara PRINS! Du är finast i världen.
Björn sover här i natt. Nu ska jag snyta William och sen ska jag glo på tv.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: