Om två dagar fyller mitt hjärta fyra år. För fyra år sedan blev jag igångsatt. Det känns så konstigt, alltså fyra år sen. William har alltid funnits känns det som ändå vet jag att jag hade ett liv innan han fanns här. Men då var jag någon annan. Jag känner mig inte alls som samma person som jag var då. Tiden förändras hela tiden. Fyra år, det känns så stort. Bara två år till förskoleklass. TVÅ år. Undrar om alla föräldrar känner så här?
Ibland känner jag att jag ändå inte lyckats ta vara på tiden, fast jag gjot det. Jag får alltid dåligt samvete när jag gör något eget som tränar eller går ut och sånt. Är rädd för att jag ska missa något i hans liv. Samtidigt om man aldrig gör något annat så kan man inte vara en bra mamma. Undra hur mitt och Williams liv ser ut om ett år? Vad har hänt nästa år. För fyra år sen låg jag med värkar på bb (som avtog) och visste inte vem han var. Idag springer han runt här och förgyller mitt liv med glädje och sann lycka. JAG är lycklig för jag har honom. Jag är så förbannat lyckligt lottad och tacksam för han finns här i mitt liv. Varje stund och minut med mitt barn är dyrbart. ÄLSKADE William du är det finaste i min värld! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: