William Småbarnåren BVC och tandläkarbesök.
Småbarnåren

BVC och tandläkarbesök.

William kräktes i morse och dessutom är han förkyld så något dagis blir det inte imorgon. Men jag var tvungen att ta med honom till BVC för återkontroll om synen vilket gick jätte bra han såg som han skulle, sedan blev det tandläkaren och de gick också jätte bra. Han hade fina tänder och hon sa att han hade lite överbett men att de skulle växa bort. Hon sa att det berodde på att han haft napp men alltså han slutade ju med napp runt 2½ års ålder och förra gången när vi var hos tandläkaren för ett år sen sa dom att han inte alls hade tänder som han skulle använt napp. Sånt här tycker jag man ska fundera på, alltså varför dom säger så olika på olika ställen? Vet flera som varit med om såna saker, alltså att dom först gått hos en tandläkare som sagt en sak sen har en annan sagt något helt annat.

William sover och jag ska snart göra det samma. björn och William spelade Wii här idag. Imorgon trots att William är sjuk ska jag gå ner till varpans vikariestation och lämna in ett papper. Har liksom inget val, den måste in nu.

– Puss –

Mitt nyfärgade hår. JAG är as nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: