Hade en riktigt tråkig föreläsning idag, efter de åt jag lite lunch med Maria från min seminariegrupp. Sen drog jag hem, gick och hämtade William och vi drog till maxi. Där såg jag Cissi från min seminariegrupp så bjöd hit henne på lördag också. Ska höra med några fler är ju kul om många kommer.

Gjorde plättar till middag. William sover och jag ska fortsätta kolla på ängeln på sjunde trappsteget, läst boken när jag väntade William.

– Puss –

Tänker massor på dig idag vännen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.