Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Inlägg från pointblogg.

Tyckte detta verkade spännande så provar detta då. Sitter hemma och ska snart gå och duscha, sonen kikar på tv. Jag och han ska nog baka idag som det ser ut. Funderar på att baka lussebullar/lussekatter det heter ju olika. Ska bli gott jag ska göra några med russin och några utan, russing är verkligen inte vad jag skulle kalla det en favorit för mig. Hur är det med er? Gillar ni russin? Jag tycker russin har en himla konstig och jobbigt söt smak. Har aldrig riktigt gillar russin. Föredrar mer bullen. Kanske ska passa på att baka vanliga vetebullar också. Mumma, finns det något som är så himla gott som just bullar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.