Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Nightwish och förhäxad.

Älskade verkligen förhäxan när den serien gick. Piper var min favorit, gillade hennes stil, sen när hon dessutom var gravid samtidigt som mig kändes det väldigt speciellt och kul att följa. Minns fortfarande när jag såg serien första gången. Mamma sa att det var en ny häxserie som skulle börja på trean satte mig och kollade och fastnade på en gång. Då var jag 14 följde serien tills jag var tjugotvå. Måste varit den bästa som gjort. Här är i alla fall min video jag gjort om Leo och Piper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.